O SVAZU

Minerální vody tvoří nezbytnou součást správného pitného režimu a jsou důležité pro zdravý rozvoj populace všech věkových kategorií. Svaz minerálních vod sdružuje výrobce přírodních a ochucených vod v České republice, kteří garantují kvalitu dodávané vody a vyznávají společné hodnoty. Pomáhá řešit legislativní otázky, prosazovat klíčová témata a obhajovat práva a zájmy svých členů a jejich zákazníků. Cílem svazu je přispět k lepším a profesionálnějším podnikatelským podmínkám v dané kategorii i ke kvalitnější osvětě veřejnosti.

Statutárním orgánem Svazu minerálních vod, z.s., je výkonný výbor složený z předsedy a místopředsedy. V současné době funkci předsedy vykonává Ing. Jana Ježková, na pozici místopředsedy je MUDr. Jana Foltinová. Výkonný výbor je volen na tři roky.

Členy svazu zastupují ředitelé jednotlivých společností, kteří se scházejí každé dva měsíce na svazových jednáních.

méně

• Farmaka v přírodních a léčivých minerálních vodách v ČR

• Potravinářská revue 4/2017 – reformulace cukru

• Potravinářská revue 7/2017– rozhovor o minerálních vodách

• Madam Business – minerální vody

ČLÁNKY

• 70 % lidí nesouhlasí se zvýšením DPH

• Potravinářská revue 2023

• Žena a život 2023

• Za nižší DPH na zdravé potraviny

• Potravinářská revue 2021

LEGISLATIVA

V této sekci máte k dispozici přehled nejdůležitějších předpisů, které souvisí s výrobou a balením přírodních minerálních vod a ochucených minerálních vod.

STANOVY

Činnost svazu se řídí Stanovami schválenými Valnou hromadou.

PIJTE ZDRAVĚ

Není voda jako voda. Dávejte pozor, co pijete.

Stránky www.pijtezdravouvodu.cz/ vám pomohou ke správnému pitnému režimu.

Rozumím Další informace